Vloerrenovatie

Gelakte parketvloeren

Zelfs een parketvloer voorzien van de hardste lakken vertoont na jaren intensief gebruik slijtage. Een nieuwe vloer is natuurlijk een optie, maar uw vloer renoveren is nu wel heel aantrekkelijk! Vogelzang Parket komt vrijblijvend uw vloer inspecteren en stelt met u een plan op. Wat kunt en wilt u zelf doen? Wat zijn de mogelijkheden? Welke kleur past bij uw huidige interieur?

Resultaat: uw eigen vloer, maar dan nieuw, schoon en eigentijds! Met 5 jaar garantie!

Nu: slechts 6% btw op arbeidsloon!!!

Geoliede of van was voorziene parketvloeren

Geoliede of van was voorziene vloeren kunnen, met de nieuwste schrobmachine van Vogelzang Parket, prima worden gereinigd. Ze zien er weer als nieuw uit, terwijl de kalme, rustieke uitstraling gewaarborgd blijft.

Uw geoliede of van was voorziene parketvloer lakken? Ook dat kan bij Vogelzang Parket! Met speciale schuurmethodes en speciale lakken. Met 5 jaar garantie!

Nu: slechts 6% btw op arbeidsloon!!!

Stofarm schuren

Op onze schuurmachines sluiten wij een speciale stofzuiger aan. Hierdoor blijft uw woning nagenoeg stofvrij! Stofarm of zelfs stofvrij schuren levert enorme tijdwinst op. U kunt sneller beginnen met het lekken. De vloer is immers al zo goed als stofvrij.

Nu: slechts 6% btw op arbeidsloon!!!

Let op: onze schuurmachines zijn ook te huur! Speciale prijzen als u ook uw lakken en beitsen bij ons bestelt!

Voor de doe-het-zelver

U gaat de uitdaging aan en wilt uw vloer zelf renoveren. Dat kan met Vogelzang Parket. De juiste machines, het beste advies en passende beitsen en lakken.

Zelf aan de slag met de kennis van de vakman!